Vi på Ferdfelt har genom åren testat och utvärderat många varumärken och produkter för att se att dom är prisvärda, passar vår svenska marknad och framör allt håller de kvalitetskrav vi står för. Vi är stolta att sälja och sammarbeta med följande utvalda varumärken, och vi hoppas att även ni skall uppleva detsamma.

Med vänlig hälsning
Ferdfelt Trading AB

Superwrap är en unik vinylspray för hjul och tillbehör (bil, fälg, bromsok, motorcykel mm). Superwrap är det perfekta alternativet till traditionella färger, folieringar eller syntetiska gummibeläggningar. Superwrap skapar en slät, högblank (lackliknande) finish. Vinylfärgen är mycket stryktålig och klarar smuts och slitage mycket bra. Om man sedan tröttnat är sin design eller redo för en ny kulör, är vinylfärgen avdragbar och lätt att ta bort och ytan går snabbt återställa till ursprungfinnish. Bara fantasin sätter gränsen.

McLaren Car Cares produktsortiment har skapats för att återspegla just detta och teamets engagemang för excellens. Vi är stolta att presentera McLarens professionella kvalitetsprodukter som nu är tillgänglig för den kräsna hemanvändaren till bilvårdsentusiasten.

LiquidShield har sedan 2015 med sin spraybara skyddsfilm hjälpt entusiaster från hela världen att skydda sina bilar. 2021 lanserade LiquidShield sin kompletta linje av keramik- och grafenbaserade produkter som tar oss ännu ett steg närmare att uppnå vårt uppdrag att erbjuda ett komplett detalj- och skyddssystem för din bil.

Trico var de första som började tillverka moderna torkarblad år 1917, när bilarna började utrustas med vindrutetorkare. Resultatet blev ett väldigt stort bidrag till vägsäkerheten och banade vägen för en serie innovationer och förbättringar av bilens konstruktion. Som världens ledande tillverkare av torkarblad levererar Trico idag över 80 miljoner torkarblad per år till den globala bilindustrin.

Prestone är Etablerat i USA 1927 och Nummer 1 i USA. Prestone motorskydd har sedan blivit världsledande när det gäller skydd av bilar under extrema förhållanden.  Prestone All Makes All models Antifreeze/Coolant är nummer 1 i USA och är det enda du behöver. Den fungerar garanterat för alla bilar och kan blandas med alla färger av kylvätska. Prestone ger skydd i ytterligheter från -64° C till 137° C. Prestone patenterade formula för motorskydd passar garanterat alla bilar och kan tillsättas alla andra kylvätskor. Prestone används av de flesta OEM globalt som fabriksfyllning.

Brigade Electronics är marknadsledande inom säkerhetsprodukter för tunga fordon, med ett heltäckande utbud av produkter för att minska risken för kollision och maximera effektiviteten, inklusive 360 kamerasystem, backalarm, ultraljudssensorer, backradar och talande varningssystem. Brigade är ett globalt företag med säkerhetsprodukter som passar alla kommersiella fordon och industrier med ett team av ingenjörer som arbetar för att ta fram innovativa lösningar för marknaden samt ett service- och supportteam. 


Holts. Sedan Douglas Holt först började sälja bildelar 1919, har bolaget Holts varit engagerad att hjälpa motorister att underhålla sina bilar som ett brittiskt företag som utvecklar, testar och tillverkar produkter i Storbritannien och för att exportera till hela världen och är stolta över sitt arv och position inom bilindustrin.

Simoniz bilvårdsprodukter har 100 års arv av skyddande & glans, vilket gör oss till det perfekta valet för bilvård. Simoniz sortiment av invändiga och utvändiga bilvårdsprodukter erbjuder allt som behövs för att hålla bilar rena, skyddade och glänsande som när de var nya. Allt började med Simoniz ikoniska guldburk i USA och nu är Simoniz omfattande sortiment betrott av proffs för att ge marknadsledande prestanda varje gång. I sortimentet ingår flera testvinnande produkter som Insect & Dirt Remover, Mixra Glass Cleaner, Back To Black™ Tyre shine, Back To Black™ Bumper & Trim, Ultracare Alloy Cleaner och Upholstery & Carpet Cleaner.

Ring Automotive är ett ledande europeiskt varumärke inom fordonsbelysning, auto el och bil tillbehörsprodukter. Ring levererar ett brett utbud av produkter till både handel och detaljhandel eftermarknad, som inkluderar innovationer i bil lampor, däck underhåll, batteriskötsel och verkstadsinspektionsverktyg. Idag exporterar, Ring till över 70 länder över hela världen.

Esprit grundades 1981 och är en av de ledande tillverkare och leverantörer av reparationsverktyg för vindrutan. Esprit vindrutan reparationssystem har gått BS 251: 1994 och AS / NZS testning 2366.2.1999 standarder. Vindruta reparation är det miljövänliga alternativet till ersättning. Koldioxidavtryck en reparation är mycket mindre än den som tillverkas av tillverkningen av ersättningsvindruta och återvinning av den gamla. Om du letar efter professionell vindruta reparation eller glas upptagningsförmågan utrustning som finns, då är det Esprit som är det bästa alternativet

KENT grundades 1981 i Storbritannien, är en brittisk tillverkare och distributör av bilvårdstillbehör som är designade för att rengöra din bil ordentligt och komplettera hela bilrengöringsprocessen. Sortimentet omfattar: mikrofiberdukar, sämskskinn, vantar och kuddar, borstar och skrapor, hinkar, dammdukar, svampar, presentförpackningar, tillbehör för polering och avimning, strumpor och mycket mer.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan