VÅR SUPPORT TILL DIG

Det räcker inte att ha högkvalitativa produkter för att vara en bra leverantör. Att vi idag har en betydande position beror till stor del på att vi har detaljerad kunskap om hur vi kan stödja våra kunder i deras dagliga verksamhet. Vi har effektiva beställningsrutiner, ett rikt utbud av produktinformation, fungerande logistiklösningar, kvalificerad tekniksupport m.m.

Många produkter från samma leverantör
Med en leverantör som kan leverera både basprodukter och produkter som bara efterfrågas då och då, blir din administration enklare och du sparar både tid och pengar.

Marknadsföring
Som kund till oss får du tillgång till säljfrämjande hjälpmedel i form av t.ex. butiksmaterial, broschyrer och demoutrustningar. Genom annonsering ökar vi allmänhetens kännedom om våra produkter och håller intresset på topp med attraktiva kampanjer.

Logistik
Vi vet vilka leveranskrav en bildelsgrossist har, och vårt välutbyggda distributionsnät borgar för att dina varor kommer fram i tid. Vi når hela Sverige med våra leveranser.

Support
När nöden är som störst är hjälpen bara ett telefonsamtal bort. Ring Supporten på 08-749 35 50, och låt våra kunniga medarbetare hjälpa dig. När det gäller monteringsanvisningar, är vår ambition är att kunna erbjuda bilspecifika instruktioner till de flesta bilmodellerna.

Produktutbildning
Våra produktspecialister genomför olika typer av utbildningar. Kurserna genomförs antingen på plats hos kunden eller i våra egna lokaler i Stockholm.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan