TRICO – VÄRLDENS LEDANDE TILLVERKARE AV TORKARBLAD

Trico torkarblad är synonymt med kvalitetsprodukter för fordon. Trico var de första som började tillverka moderna torkarblad år 1917, när bilarna började utrustas med vindrutetorkare. Resultatet blev ett väldigt stort bidrag till vägsäkerheten och banade vägen för en serie innovationer och förbättringar av bilens konstruktion. Som världens ledande tillverkare av torkarblad levererar Trico idag över 80 miljoner torkarblad per år till den globala bilindustrin.

TRICO Exact Fit

TRICO Exact Fit är det kompletta eftermarknadssortimentet. Den ger den ursprungliga fabrikskvaliten och prestandan, oavsett vilken torkarbladstyp som behövs. TRICO Exact Fit sortimentet innehåller standardblad, bygellösa blad och hybridblad, samt ett omfattande sortiment bakruteblad. Alla blad har rätt fäste monterat för enkel och problemfri montering.  TRICO Exact Fit är en riktig fabrik ersättningsprodukt av högsta kvalitet.

TRICO Force

TRICO Force, ™ är ett robust konstruerat torkarblad med en patenterad svepande spoiler som skär genom turbulens orsakat av kraftig vind. Designad med en innovativ aerodesign styr dessa högpresterande torkarblad luftflödet och överför det till maximal kontakt mot vindrutan för en felfri torkning och ger utmärkt sikt i alla körförhållanden.

TRICO Ice

En annan unik innovation från TRICO®. TRICO Ice™ ger maximal torkningsprestanda under de allra svåraste väderförhållanden i vinterkörning. TRICO Ice™ har en speciellt utformad, robust konstruerad, syntetblandning, vilket ger flexibilitet samtidigt som man skyddar kritiska torkarkomponenter från is och snö. Bladen är lätta att montera och erbjuder oöverträffad vinterprestanda i kombination med snygg design.

TRICO Flex

Teknologin bakom TRICO Flex® har gjort det möjligt att bli ett av de mest mångsidiga torkarbladen på marknaden. Det avancerade, flexibla torkarbladet, Easy Connection® tekniken och Memory Curve Steel ™ möjliggör snabb och enkel ersättning med endast 14 artiklar som täcker upp till 95% av EU: s bilpark. TRICO Flex® idealisk för garage, bensinstationer och försäljningsställen med begränsat utrymme.

TRICO TX (lastfordon)

Ett omfattande sortiment av konventionella och beamtorkarblad för alla tunga fordon.

  • Kvalitetsprestanda i krävande industriella miljöer
  • Längder upp till 1000mm med alla nödvändiga fästen för störst fordonstäckning
  • Traditionella blad i höghållfast metall för Lastbilar & Bussar
  • Moderna blad med beam teknologi för de senaste modellerna av lättare lastfordon

Monteringshjälp

För hjälp med din montering av din produkt. Klicka här

 

 

 

 

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan