Holts - en global ledare inom bilvård

Sedan Douglas Holt först började sälja bildelar 1919, har bolaget varit engagerad att hjälpa motorister att underhålla sina bilar. Som ett brittiskt företag som utvecklar, testar och tillverkar produkter i Storbritannien för att exportera hela världen, stolta över sitt arv och position inom bilindustrin.

Under årens lopp har vi lyssnat på mekaniker och yrkesverksamma samt konsumenter och är ständigt nyskapande för att säkerställa att Holts bilvårdsprodukter uppfyller behoven på moderna bilar. Vi har också byggt upp en familj på 4 varumärken – Holts, Prestone, Simoniz och Redex – som erbjuder högkvalitativa produkter som bränsletillsatser, bilvård, underhåll och reparationer. Med denna familj på plats, beslutades att det var dags att uppdatera logotypen för att spegla denna historia och där vi är nu.

Den nya designen låter oss visa det stolta brittiska arvet och låter dig veta att Holts bilvårdsprodukter har varit här sedan 1919 och är fortfarande driver framåt – alltid med drivet att förnya sig, leta efter nya sätt att hjälpa dig att se efter din bil och täppa luckor på marknaden, vare sig det är i Storbritannien eller i någon av de många globala platser Holts är verksamma i.

Avgasprodukter

LAGNINGSPASTA- GUN GUM
Utan svetsning och demontering av ljuddämparen och rör kan sprickor och hål snabbt och bestående repareras, Spackla på GUN GUM lagningspasta på det med stålborste rengjorda och fuktade reparationsstället. Genom motorvärmen härdar GUN GUM lagningspasta och bildar en tillförlitlig, beständig och gastät lagning. Klarar temperaturer upp till 450C. Asbestfri.

LJUDDÄMPARBANDAGE – GUN GUM
Större hål och sprickor på ljuddämpare och avgasrör kan utan demontering och utan svetsningsarbeten lagas bestående och gastätt. Reparationsstället rengörs med stålborste som fuktas, varefter GUN GUM bandage lindas runt och binds fast med den medföljande tråden. Genom avgasvärmen härdar GUN GUM bandage och formar en beständig och gastät lagning.

MONTERINGSPASTA – FIREGUM
Med FIREGUM sker montering av avgassystem enklare och snabbare. Avlägsna först lös rost och anbringa rikligt med monteringspasta på skarvar, muffar och klammer. Montera omedelbart. Genom FIREGUMS effekt som bindemedel garanteras säkra skarvar. Anbringa som vanligt en klämma vid skarvarna till dess att avgasvärmen gjort att FIREGUM bildat en absolut gastät skarv.

STÅLBANDAGE FÖR AVGASSYSTEMET – FLEXIWRAP
Snabb och beständig lagning med FLEXIWRAP stålbandage med snabbfästen. Gör rent ytan runt hålet med en stålborste. Lossa skruven på stålbandaget, sätt stålbandaget på plats och drag åt.

Kylarprodukter

MOTORBLOCKSTÄTNING  – WONDARWELD
Wondarwelt är en verkande och pålitlig reparationsprodukt för användning i motorblocket och topplockspackning i kylsystemet. Extrema läckor i topplockspackningar och motorblock kan vara dyrt att reparera, men med rätt kompetens, löser WONDARWELD problemet. Du kan lita på WONDARWELD för att täta läckor på ett säkert sätt utan att orsaka skada eller igensättning av systemet och är lämplig för stål-, aluminium- och järnmotorer.

KYLAR & MOTORTÄTNING – RADWELD PLUS
Radweld Plus permanent reparationslösning för läckage i motorns kylsystem som är enkel att använda. Det fungerar genom ditt system för att snabbt täta läckor i Radiatorer, Motorblock, Topplock och  Slangar.

Radweld Plus kan användas hemma och är enkel att använda, det finns ingen anledning att spola eller tömma systemet. Häll bara i och låt Radweld Plus att lokalisera och täta läckorna. Radweld Plus är lämplig för alla fordon och är lätt att använda, bara häll i och det är klart. Den reparerar läckor och ger ett rostskydd snabbt utan behov av att dränera eller spola och orsakar ingen igensättning eller skadliga effekter. Behandlar upp till 21 liter.

KYLARTÄTNING – RADWELD
Ånga från din radiator behöver inte förstöra din dag eller kosta en förmögenhet att reparera. Häll bara i Radweld och dess avancerade formula kommer att söka läckor i kylaren och täta dem permanent. Radweld är lämplig för alla bilar och kan blandas med all kylvätska/frostskyddsmedel.

Du behöver inte någon särskild förberedelse för att använda Radweld, det finns ingen anledning att dränera eller spola kylsystemet. Bara häll i – det kan inte bli enklare. Radweld arbetar sedan sin väg genom systemet för att söka efter läckor, utan att skada eller sätta igen systemet. Radweld förhindrar även framtida läckor.

KYLARRENSNING – SPEEDFLUSH
Med tiden kan rost, slam och avlagringar byggas upp på insidan av motorns kylsystem, vilket betyder att den inte fungerar effektivt och kan leda till blockerade kanaler. I extrema situationer kan ditt fordon överhettas eller frysa på vintern med konsekvenser som är skadliga för din motor. Speedflush är en kylsystemsrengörare som snabbt rengör kylaren och kylsystemet. Spolning av skadliga partiklar och avlagringar kommer att förhindra överhettning och förlänga fordonets livslängd. Den kan användas på vilken motor som helst för att rengöra från avlagringar och skräp, redo för påfyllning med ny kylvätska.

Proffsprodukter

HOLTS PRO BRAKE CLEANER
Den nya formulan är mer effektiv, mer aktiv, och torkar snabbare. Den innehåller inte aceton, silicon eller kloriderade lösningar. Det höga trycket på aerosolen (5 bars) tillåter en väldigt kraftfull och direkt spray för starkt mekanisk rengöring. Holts 600ml Brake Cleaner är godkänd och integrerad av en av de största biltillverkarna i världen. 600 ml aerosol ger en längre användningsperiod, med en rengöring upp till 2 bilar (4 axlar, 8 bromssystem). Användandet av CO2 (i stället ör Butan/Propan) som drivgas ger en mer aktiv produkt i burken, för ett längre användande.

HOLTS PRO MULTISPRAY
Denna mångsidiga universalspray driver ut fukt från elektriska komponenter och kretsar, löser upp fett och tjära, smörjer djupt i rörliga delar och avlägsnar gnissel, erbjuder långsiktigt skydd mot korrosion och frigör snabbt alla delar som rostat fast. Silikonfri, orsakar inga skador på metaller, plaster, gummi, färger eller lacker. Ventilen och förlängningsröret gör att den kan användas på alla svåra utrymmen. Mycket effektiv för andra användningsområden som trädgårdsutrustning, i verkstaden, i huset, på grindar, på båten m.m.

HOLTS PRO DL110 ROSTOLJA
Holts Rostolja är den produkt du behöver för att snabbt och utan ansträngning frigöra delar som fastnat på grund av rost eller för hård åtdragning. Den smörjer alla mekaniska system och möjliggör bearbetning av metaller. De upplösande egenskaperna innebär att den kan användas för rengöring av delar. Silikonfri, orsakar inga skador på metaller, plaster, gummi eller lacker. Ventilen och förlängningsröret gör att den kan användas på alla svåra utrymmen.

HOLTS PRO KOPPARFETT
Eliminerar tid, motverkar korrosion. Skyddar från –35 till 1100°C. Fästfri monteringspasta. Används vitt inom industrin, marint och på jordbruksmaskiner. Appliceras på skruvar, bultar, förgreningsrör, topplocks bultar, tändstiftselektrod, hjulbultar, skruvar och bultar på chassi, bromssystem (för att undvika oljud och vibration på skivorna), kylarmontering, batteri terminaler, alla gängor, fogar, tätningar och packningar. Applicera pastan på gängorna på alla bultar eller skruvar, sprintar eller andra metallytor som man regel bundet vill demontera för smörjning.

HOLTS PRO VENTILSLIPPASTA
Holts Ventilslippasta består av två typer högkvalitativt slipmedel, ett fint och ett grovt. Den grövre pastan ger en grov yta på ett minimum av tid, den fina pastan ger snabbt ett gastätt resultat.

HOLTS PRO MONTERINGSPASTA
Holts Pro Monteringspasta stoppar läckage och motstår värme & vibration. Den smörjer & förseglar skarvar under avgassystemsmontering. Stor, 300ml, patron för enkel användning med patronspruta. Ger enkel montering & ett gastät avgassystem. Snabb & effektiv gastät försegling.

Punkteringslagning

Ett punkterat däck, en mörk kväll och livsfarlig plats för däckbyte är varje bilists värsta mardröm. En mörk natt vill ingen bli stående vid vägkanten med ett däckbyte som följd eller vänta på att vägassistans ska komma. Nu kan en revolutionerande produkt erbjuda en ”snabblagning” vid punkteringar, för att kunna komma hem tryggt och säkert. Holts® Däcksvets, marknadsledande säkerhetsprodukt i Europa i över 20 år, är en av bilismens bäst bevarade hemlighet.

Däcksvets, från världsledande bilvårdsproducenten Holts®, eliminerar farliga däckbyten vid vägkanten. Däcksvets nya, patenterade, lock gör att man kan vrida på Däcksvetsen och därefter ställa sig i säkerhet tills däcket är lagat och pumpat. Den omedelbara lagningen och pumpningen av det punkterade däcket gör det möjligt att säkert och snabbt komma hem eller till närmaste verkstad.

TYREWELD® Däcksvets reparerar och pumpar punkterade däck utan de-montering av hjulet. Kan användas på alla typer av däck, med eller utan slang. Finns även för cyklar och mopeder. Däcksvets innehåller latex, som söker sig till luft och bildar en plugg vid hålet. Trycket i flaskan pumpar därefter upp däcket så att det är körbart.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan