Tungsram - en av världens största leverantörer av lampor

Tungsram lampor har spelat en ledande roll inom fordonsbelysning i många år. Tungsram har ett av marknadens bredaste urval av billampor tillgängliga. Vi erbjuder ett komplett utbud av fordonslampor som är verksamma på antingen 12V eller 24V system. Tungsram är godkänd leverantör till många av de ledande biltillverkarna över hela världen där kvalitet och prestanda är viktigt. Följaktligen säljs Tungsram sortiment över hela världen både som originalutrustning och för eftermarknaden. Företaget är certifierat enligt ISO/TS 16949, ISO 14000-serien. Utöver bassortimentetet, erbjuder Tungsram även ett premiumsortiment. Premiumlamporna är E1 märkta, vilket gör deras användning på EU: s vägar möjliga.

Automotive LampGuide visar alla stora bilmärken, baserat på fabrikat, modell och år av bilen. När du hittar din bil, kan du välja vilken lampa som behöver bytas ut.

Megalight Ultra+120 (röd förpackning)

Maximalt ljus på vägen tack vare optimerad design med 100% xenongasfyllning. Ger säker körning med maximalt ljus.

Tack vare sin speciella glöddesign och beläggning ger Megalight Ultra upp till 120%  mer ljus på vägen och förbättrar därmed belysningsprestandan för dina strålkastare jämfört med standardlampor som finns på marknaden.

Förbättrade köregenskaper på natten. Stora internationella studier visar att förbättrad belysningsnivå hjälper till minskning av antalet olyckor nattetid och under dåliga siktförhållanden.

Megalight 130+ (guldförpackning)

Tungsram (f.d. GE) representerar en av marknadens starkaste och bredaste lampsortiment. Lampor i alla segment för alla användare. Tungsrams lampor ger starkt vitt ljus med bättre prestanda för större ljusstyrka som möjliggör bättre reflektioner från vägmarkeringar och skyltar. Alla Tungsrams glödlampor är kvalitetstestade i laboratorium för att säkerställa konsekvent hög kvalitet. Alla glödlampor motsvarar eller överskrider internationella standarder och är E1 godkända.

Strålkastalampor H7, H4, H1 (blå förpackning)

Bättre synlighet och belysning – det utsända ljuset ger föraren många fördelar. Det hjälper det mänskliga ögat och ger bättre synlighet och ökad riskmedvetenhet, vilket gör att föraren kan navigera under dåliga körförhållanden med ökat förtroende och med mindre trötthet.

Större upplyst område på vägen.
Lägre strömförbrukning – 35W endast i stället för 55W (vanlig halogenlampa strömförbrukning).
Bättre hållbarhet – utmärkt vibrations- och stöttålighet ger betydligt större tillförlitlighet.
Optiskt fördelaktig vitare ljus jämfört med halogenlampor som syftar till att ge en färg som ligger närmare dagsljus.

Lampor med plast- eller glassockel 24 volt (grön förpackning)

Tungsram representerar en av marknadens starkaste och bredaste lampsortiment. Lampor i alla segment för alla användare. Tungsrams lampor ger starkt vitt ljus med bättre prestanda för större ljusstyrka som möjliggör bättre reflektioner från vägmarkeringar och skyltar. Alla Tungsrams glödlampor är kvalitetstestade i laboratorium för att säkerställa konsekvent hög kvalitet. Alla glödlampor motsvarar eller överskrider internationella standarder och är E1 godkända.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan